Bensinsnöslunga AL-KO SnowLine 620 E III

Artikelnummer: 113067 Klar att skickas
inkl. 25% moms, plus frakt
  • Kraftfull 302 ccm motor ger god framkomlighet
  • 62 cm arbetsbredd
  • 6 växlar framåt och 2 bakåt
  • Elstart
  • Arbetsbelysning
  • Arbetsbelysning
  • Handtagsvärme

 Det kan också vara roligt att röja snö - med vår bensinsnöslunga röjer du snön framför ditt hus, på parkeringsplatser och mindre avställningsytor.

 

Pålitlig snöskottning med 8,4 HK för medelstora ytor

Säg adjö till snön - med den nya AL-KO SnowLine 620 E III snöslungan kan vintern komma. Vår snöslunga är idealisk för den bekväma snöröjningen runt huset och gården samt mindre parkeringsplatser och avställningsytor. De stora, grovspåriga gummidäcken ger SnowLine 620 E III bra grepp och framkomlighet även vid svåra förhållanden. Med den blir den ansträngande vintertjänsten en enkel uppgift i den friska luften. Slunga hellre bort snön än att skotta den bort med spade. Även stora röjningar och frusen snö kan mycket lätt bemästras med denna modell. Ha dessutom glädje av praktiska funktioner, såsom elektrisk start eller inkopplingsbar drivenhet. Tack vare avancerad motor- och slungteknologi får du med vår snöslunga en pålitlig och stark partner för de kalla snödagarna. 

 

Tekniska detaljer för AL-KO SnowLine 620 E III

Den kraftfulla AL-KO 180 S motor för vinterbruk med 6,2 kW och 302 ccm erbjuder med sin OHV-teknologi med överliggande ventiler en hög effekt och låg bränsleförbrrukning. Den stora bränsletank (4 l) sträcker arbetstiden. Röjbredden är 62 cm, höjden på snöintaget upp till 51 cm, och beroende på vilken typ av snö blir denna slungad upp till 15 m av den vridbara utkastaren 190°. Hjuldriften är oberoende, så att slungan lätt kan manövreras när man röjer snön. Med vinterdäcken finns det även i ogynnsamma förhållanden bra dragkraft och enkel manövrering. Med den starka OHV-motoren för vinterdrift, den omställbara hjuldrift med 6 framåt- och två backväxlar är två-stegs (skruv och slunghjulet) snöslunga AL-KO SnowLine 620 E III särskilt lätt att hantera. Särskilt praktiskt under de mörka, kalla vinterdagarna: Uppvärmda handtag, strålkastaren och möjligheten att starta motorn antingen via startsnörel eller med 230 Volt elstart.

 

Att köpa bensinsnöslungan AL-KO SnowLine 620 E III & alternativ

Köp AL-KO SnowLine 620 E III nu i vår webbutik eller hos någon av våra återförsäljare. Den är den perfekta partnern för snöröjning runt huset och gården och parkering och parkeringsplatser. Om du behöver en fräs med större röjbredd och mer cylindervolym, erbjuder vi snöslungan AL-KO SnowLine 700 E och toppmodellen, AL-KO SnowLine 760 TE.

Tekniska data

Kategori Premium
Osäkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Primer Ja
Bensintankvolym (l) 4
Uppmätt ljudtryck LpA [dB (A)] 90
Garant. ljudeffekt LwA [db(A)] 102
Motoreffekt (kW) 6.2
Arbetsbredd (cm) 62
Vibrationsvärde ahw (m/s^2) 4.5
Uppmätt ljudeffekt LwA [dB(A)] 100
Cylindervolym (ccm) 320
Inmatningshöjd (cm) 51
Matningsteknik 2
Elektrisk start Ja
K-värde (m / s ^ 2) 1
Uppvärmda handtag Ja
Varvtal/min. 2000
Varumärke AL-KO
Motortyp 4-Takt
Luftvärmare, vinterbruk Nej
Nettovikt (kg) 96
Automatisk choke Ja
Framdrifts, typ Bensin
Bruksanvisningar Download 0 (0.00P)
CE-deklarationer Download 0 (0.00P)