Basis Multitool solo by AL-KO MT 42 PowerFlex

Artikelnummer: 127437 Klar att skickas
inkl. 25% moms, plus frakt
  • 3-i-1 basenhet för vård av träd, häckar och gräsmatta
  • Valfria tillbehör: häcksax, skärare, grästrimmers/röjsåg
  • Lättarbetad tack vare låg vikt och loophandtag
  • Tyst, utsläppsfri och oberoende av elnätet tack vare batteridrift
  • Lång drifttid tack vare extra stark 42 V / 7,5 Ah PowerFlex litium-ionbatteri (extra tillbehör, tillgänglig för alla PowerFlex enheter)
  • <strong>Batteri och laddare inte inkluderad</strong>

 Klippning av grenar, häckar och gräs med en enhet, oberoende och utan utsläpp tack vare batteri. solo by AL-KO PowerFlex Multitool är med sina tillsatser allroundmästaren för effektivt trädgårdsarbete.

 

Multitool solo by AL-KO MT 42 – förvandlingskonstnären i PowerFlex serien

Batteri Multitool MT 42 basenhet kan lätt kombineras med lämpliga valfria tillsatser i en häcksax, en beskärare och en röjsåg/grästrimmer.
Lätt och utrustad med ergonomiska handtag är det en perfekt basenhet för belastningsfritt arbete med tillsatserna eller verktygen. Här omvandlingen av lien / trimmer, häcksax- eller klippverktyguppsats du lyckas tack vare snabbväxlingssystem på nolltid.
Multitool MT 42 drivs av ett PowerFlex batteri (batteri och laddare ingår inte i leveransen) , är flexibel och mobilt användbar utan kabel, och arbetar utan utsläpp, med lågt ljud och låga vibrationer. Den starka PowerFlex batteri-serien utlovar extra lång driftstid, bästa resultat och snabb avverkning på en hög nivå med samma batteri. Därmed bockar du av alla arbetsuppgifter för proffs.

 

Tekniska detaljer för Multitool solo by AL-KO MT 42

MT 42 är basenheten för trimmertillsatsen BCA 4235, häcksaxtillsatsen HTA 4245, och beskärarfästet CSA 4220. Förlängningsstycket MTA 42 finns tillgängligt för mer arbetshöjd eller arbetsyta.
Tack vare den låga grundvikten på endast 1,7 kg, och de ergonomiska handtagen inkl. loophandtag hantera den grundläggande enheten för perfekt, kroppen skonsam hantering av alla tilläggs i den professionella trädgårdsskötseln.
Drivs med ett 42 V / 7,5 Ah litium-ion-batteripack (ingår ej) av PowerFlex serien, bildar basenheten grund för den effektiva, låga utsläpp och tysta klippningen, skärningen och trimningen. Ambitiösa trädgårdsmästare uppskattar särskilt den långa driftstiden med en batteriladdning: upp till 180 minuter utan belastning och 120 minuter, beroende på verktygstillägget. Tack vare sina litium-ion-celler är batteriet exceptionellt långlivat, har låga krav på underhåll och lätt att ladda: Den är inte självurladdande och har ingen minneseffekt.
För professionell arbetsplanering informerar LED-display dig på ett tillförlitligt sätt om laddningsstatus hos batteriet.

 

Köp solo by AL-KO PowerFlex Multitool MT 42 & alternative

Basenhet solo by AL-KO Multitool MT 42 kan köpas i vår webbshop eller hos en återförsäljare. Det långlivade batteriet (art-nr. 127390) och laddare (art-nr. 127391) ingår inte, och är ett separat tillbehör.
Följande tillbehör finns: häcksaxtillsatsen HTA 4245 (art-nr. 127438)röjsågstilläg BCA 4235 (art. nr 127463), beskärare CSA 4220 (art-nr. 127439) och förlängningsstycket MTA 42 (art-nr. 127476).

.

Tekniska data

Nettovikt (kg) 2.2
Teleskopskaft Nej
Batteriserie Power Flex 40 V
Varumärke solo by AL-KO
Kompatibla batterier 127390
Framdrifts, typ Batteri
Kategori Premium
Bruksanvisningar Download 0 (0.00P)