Bensinröjsåg AL-KO BC 225 L Classic

Artikelnummer: 113252
inkl. 25% moms, plus frakt
  • Lätt, behändig bensinröjsåg för självständigt arbete
  • Startvänlig 2-taktsmotor med dragstarter
  • Säker, bekväm framföring tack vare slutet loophandtag
  • Enkel trådjustering med tipp-automatik
  • Idealisk för röjning av buskar och gräs, samt gräsklippning längs murar, staket och andra hinder

Gräsklippning med starkt vridmoment och säker styrning med låg vikt. Det säkerställer instegsmodellerna bland AL-KO bensinröjsågar, våra praktiska kompakta hjälpare.

 

Bensinröjsåg AL-KO BC 225 L Classic – för bekväm, oberoende klippning

Klippa gräset oberoende, var du vill: AL-KO BC 225 L övertygar med effektiva klippresultat i beprövad AL-KO kvalitet. Utan kablar eller batteri-laddningstid kan instegsmodellen bland bensinröjsågarna med en klippbredd på 41 cm (tråd) användas i större trädgårdar, på ängar, i sluttningar och i slingrande delar, där din gräsklippare inte räcker.

Den låga vikten, det justerbara, bekvämt formade allround-hjälphandtaget (L-grepp / loop) och den bekväma tipp-automatiken för alltid optimal trådlängd garanterar en säker och enkel hantering av röjsågen.

 

Tekniska detaljer för AL-KO BC 225 L Classic

Med en lättstartad 0,7 kW 2-taktsmotor från den senaste generation har du i denna röjsåg en kraftfull assistent som du enkelt och säkert kan använda även som nybörjare och hobbyodlare. Så kommer du effektivt framåt i alla terrängtyper – oavsett om det handlar om en stor gräsyta, högt gräs, häckar, samt tät sly.

Det stora trådhuvudet med en klippbredd på 41 cm, den låga vikten på endast 5,5 kg och den enkla användningen med ett ergonomiskt bekvämt och mjukt grepp, säkerställer effektivt arbete och snabba klippresultat på ytorna, samt runt staket och murar. Med tipp-automatik ställer du lätt in den optimala trådlängden under klippningen, genom att trycka lätt med trimmerhuvudet mot marken.

Oberoende av batteritider, kabellängder och kabeltrassel - din fördel på gräsytor och avskilda områden.

För din säkerhet: Trots bensinmotor blir BC 225 L enkel att använda för hobbyodlare med sin ergonomiska utformning, optimala viktfördelning och bekväma grepp.
Anmärkning: Informationen rörande klippytan kan skilja sig beroende på beskaffenheten hos det berörda klippet (gräsets höjd, densitet, fukthalt, etc.).

 

Köp AL-KO BC 225 L Classic & alternativen

AL-KO BC 225 L kan köpas i vår webbshop eller hos en återförsäljare. Det är den perfekta produkten, om du letar efter en lätt och händig bensinröjsåg med skärtråd för din trädgård eller större ytor. För tillverkning av bensinblandningen rekommenderar vi självblandande AL-KO universell 2-taktsolja med låg rök (art.-nr 112896).

Om mer kraft krävs för stora ytor och utmanande terräng, lämpar sig AL-KO bensinröjsågar i Comfort- och Premium-serien mycket väl. För högsprecisionsarbete på fina gräskanter och i små, slingrande trädgårdar, är det värt att ta en titt på AL-KO elektriska grästrimmer-modellerna.

Tekniska data

Klippbredd tråd (cm) 41.0
Varumärke AL-KO
Nettovikt (kg) 5.5
Framdrifts, typ Bensin
Bruksanvisningar Download 0 (0.00P)

Reservdelar

I översikten kan du se alla tillgängliga reservdelar till denna AL-KO trädgårdsmaskin. Med hjälp av artikelnumren kan du snabbt och enkelt beställa de reservdelar du behöver.