Bensinröjsåg AL-KO BC 330 L

Artikelnummer: 113757 Klar att skickas
inkl. 25% moms, plus frakt
  • Mångsidig, lätt och praktisk röjsåg för självständigt arbete
  • Startvänlig 2-taktsmotor med snörstart, vevaxel upphängd i 2 kullager och robust vinkelväxel för lång livslängd
  • Tankskydd av stål för hög säkerhet och lång livslängd
  • Enkel drift tack vare mjukt grepp och loophandtag med stopp
  • Trådspole, robust stålkniv och dubbel bärsele ingår

Köps ofta tillsammans med ...

2 249,00 kr *
Denna produkten

Totalpris för alla produkter

2 388,00 kr *

Bensinröjsågen från AL-KO arbetar sig igenom allt med betryggande kontroll och extra säkerhet - vår flexibla och kraftfulla allrounders med hög prestanda inom "gräsmattavård".

AL-KO BC 330 L bensinröjsåg – den flexibla lösningen med extra säkerhet

Självständig klippning när du behöver det: AL-KO BC 330 L övertygar med effektiva klippresultat i beprövad AL-KO-kvalitet. Utan sladd och utan batteri utför bensinröjsågen en klippbredd på antingen 41 cm (trådspole) eller 25 cm (kniv) i större trädgårdar, på ängar, i sluttningar och överallt där du inte kan använda din gräsklippare och där extra kraft behövs för att komma fram.

Bensinröjsågen är utrustad med ett runt loophandtag så att du kan arbeta säkert och utan att bli trött. Med tipp automatiken har du alltid optimal trådlängd (gäller inte vid knivdrift). Bärselen förlänger klippavståndet. Det robusta tankskyddet av stål garanterar lång livslängd.

Tekniska detaljer för AL-KO BC 330 L bensinröjsåg

Med den startvänliga 0,9 kW 2-taktsmotorn i den senaste generationen är denna röjsåg lätt att använda, även för nybörjare och hobbyträdgårdsmästare. Den arbetar sig igenom alla typer av terräng - stora gräsmattor, högt gräs, häckar, sluttningar eller täta buskar.

Mångsidig tack vare det utbytbara trimmerhuvudet: Det skonsamma trimmerhuvudet med 41 cm klippbredd ersätts på ett ögonblick med det medföljande 25 cm stålknivbladet - för att enkelt anändning i medelsvår terräng! Enkel hantering och justerbar bärsele säkerställer effektivt arbete och snabb klippning på gräsmattor samt vid staket och murar. Med tipp automatiken justeras den optimala trådlängden lätt under klippningen - tryck endast trimmerhuvudet mot marken (gäller inte vid knivdrift).

Fri från batteriladdning och kabeltrassel – en fördel på stora gräsytor och avlägsna områden.

För din säkerhet och miljön: Även med en kraftfull bensinmotor är BC 330 L enkel, säker och effektiv att använda för både nybörjare och erfarna trädgårdsmästare tack vare ergonomisk design, optimal viktfördelning, bekvämt handtag och bärselen.

Köp AL-KO BC 330 L eller en av våra andra modeller

AL-KO BC 330 L kan köpas i vår webbshop eller hos en återförsäljare. Den är den perfekta produkten om du letar efter en mångsidig och bekväm bensinröjsåg med trådspole och stålkniv som garanterar maximal flexibilitet i trädgården och på större ytor. Som bensinblandning rekommenderar vi 2-takts motorolja för röjsågar och motorsågar: AL-KO universal 2-taktsoljan (art.-nr 112896).

Varianten BC 330 L har ett praktiskt loophandatag. Om du föredrar ett justerbart dubbelt handtag rekommenderar vi AL-KO BC 330 B. För precisionsarbete längs fina gräsmattekanter och i små slingrande trädgårdar är det värt att titta på AL-KO´s elektriska trimmare. För kraftfullare varianter rekommenderar vi våra Comfort och Premium bensinröjsågar.

Tekniska data

Klippbredd tråd (cm) 41.0
Bensintankvolym (l) 0.8
Osäkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.0
Uppmätt ljudeffekt LwA [dB(A)] 111.0
Klippbredd kniv (cm) 25.0
K-värde (m / s ^ 2) 1.5
Motoreffekt (hk) 1.2
Uppmätt ljudtryck LpA [dB (A)] 98.5
Garant. ljudeffekt LwA [db(A)] 113.0
Motoreffekt (kW) 0.9
Nettovikt (kg) 6.8
Varvtal/min. 7000.0
Axeldiameter (mm) 26.0
Cylindervolym (ccm) 32.6
Vibrationsvärde ahw (m/s^2) 8.3
Bruksanvisningar Download 0 (0.00P)
CE-deklarationer Download 0 (0.00P)

Reservdelar

I översikten kan du se alla tillgängliga reservdelar till denna AL-KO trädgårdsmaskin. Med hjälp av artikelnumren kan du snabbt och enkelt beställa de reservdelar du behöver.