Bensinröjsåg AL-KO BC 400 L

Artikelnummer: 113759 Klar att skickas
inkl. 25% moms, plus frakt
  • Mångsidig, lätt och praktisk röjsåg för självständigt arbete
  • Startvänlig 2-taktsmotor med snörstart, vevaxel upphängd i 2 kullager och robust vinkelväxel för lång livslängd
  • Tankskydd i stål för hög säkerhet och lång livslängd
  • Enkel drift tack vare mjukt grepp och loophandtag med stopp
  • Trådspole, robust stålkniv och bärsele ingår

Köps ofta tillsammans med ...

2 579,00 kr *
Denna produkten

Totalpris för alla produkter

2 718,00 kr *

Bensinröjsågar från AL-KO arbetar sig igenom allt med pålitlig kontroll och extra säkerhet - våra flexibla och kraftfulla allrounders med hög prestanda inom "gräsmattavård".

AL-KO BC 400 L bensinröjsåg – den fleksibla lösningen med extra säkerhet

Klipp gräset oberoende av var du behöver: AL-KO BC 400 L övertygar med effektiva klippresultat i beprövad AL-KO-kvalitet. Utan sladd och utan batteri utför bensinröjsågen med en klippbredd på 41 cm (trådspole) eller 25 cm (kniv) arbete i medelstora trädgårdar, på ängar, i sluttningar och överallt där du inte kan använda din gräsklippare och där extra kraft behövs för att komma fram.

Bensinröjsågen är utrustad med ett runt loophandtag så att du kan arbeta säkert och utan att bli trött. Med tipp automatiken har du alltid optimal trådlängd (gäller inte vid knivdrift). Bärselen förlänger klippavståndet. Det robusta tankskyddet garanterar lång livslängd.

Tekniska detaljer för AL-KO BC 400 L bensinröjsåg

Med den startvänliga 1,25 kW 2-taktsmotorn i den senaste generationen är denna röjsåg lätt att använda, även för nybörjare och hobbyträdgårdsmästare. Den arbetar sig igenom alla typer av terräng - stora gräsmattor, högt gräs, häckar, sluttningar eller täta buskar.

Mångsidig tack vare det utbytbara trimmerhuvudet: Den skonsamma trådspolen med 41 cm klippbredd ändras enkelt till en 25 cm stålkniv för användning i lätt och mellansvår terräng. Enkel hantering och justerbar bärsele säkerställer effektivt arbete och snabb klippning av gräsmattor samt vid staket och murar. Med tipp automatik justeras den optimala trådlängden enkelt under klippning genom att trycka trimmerhuvudet mot marken (gäller inte vid knivdrift).

För din säkerhet och miljön: Även med en kraftfull bensinmotor är BC 400 L enkel, säker och effektiv att använda för både nybörjare och erfarna trädgårdsmästare, tack vare ergonomisk design, optimal viktfördelning, bekvämt handtag och bärsele.

OBS: Information om klippområden och driftstider kan variera beroende på klippningen (höjd, täthet, fuktighet osv.)

Köp AL-KO BC 400 L eller en av våra andra modeller

AL-KO 400 L kan köpas i vår webbshop eller hos en återförsäljare. Den är den perfekta produkten om du letar efter en mångsidig och bekväm bensinröjsåg med trådspole och stålkniv som garanterar maximal flexibilitet i trädgården och på mellanstore ytor. Som bensinblandning rekommenderar vi 2-takts motorolja för röjsågar och motorsågar: AL-KO universal 2-taktsoljan (art.-nr 112896).

Varianten AL-KO BC 400 L har ett bekvämt loophandtag. Om du föredrar ett justerbart dubbelhandtag rekommenderar vi AL-KO BC 400 B. För precisionsarbete längs fina gräsmattekanter och i små, slingrande trädgårdar är det värt att titta på AL-KO´s elektriska trimmare. För kraftfullare varianter rekommenderar vi våra Premium röjsågar.

Tekniska data

Klippbredd tråd (cm) 41.0
Varumärke AL-KO
Motoreffekt (hk) 1.7
Garant. ljudeffekt LwA [db(A)] 114.0
Framdrifts, typ Bensin
Varvtal/min. 7000.0
Uppmätt ljudeffekt LwA [dB(A)] 112.0
Delbart skaft Nej
Motoreffekt (kW) 1.25
Extra trådspole Nej
Elektrisk start Nej
Klippbredd kniv (cm) 25.0
K-värde (m / s ^ 2) 1.5
Cylindervolym (ccm) 39.8
Bensintankvolym (l) 1.0
Nettovikt (kg) 7.2
Uppmätt ljudtryck LpA [dB (A)] 98.5
Vibrationsvärde ahw (m/s^2) 7.41
Motortyp 2-Takt
"Ready to start" kontakt Nej
Kategori Comfort
Automatisk choke Nej
Easy Start System Nej
Axeldiameter (mm) 26.0
Primer Ja
Tillbehör ingår 112405, 113806, TRAGEGURT, WERKZEUGSET
Osäkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.0
Motor cylinderantal 1
Bruksanvisningar Download 0 (0.00P)
CE-deklarationer Download 0 (0.00P)

Reservdelar

I översikten kan du se alla tillgängliga reservdelar till denna AL-KO trädgårdsmaskin. Med hjälp av artikelnumren kan du snabbt och enkelt beställa de reservdelar du behöver.