Bensinröjsåg solo by AL-KO 118 B

Artikelnummer: 127152
inkl. 25% moms, plus frakt
  • Lätt, behändig röjsåg med stora kraftreserver
  • 2-taktsmotor med EasyStart och centrifugalkoppling
  • Säkert, exakt och icke-tröttande styrning med enkelt justerbart cykelhandtag och och bekväm bärrem med höftskydd
  • Trådspole med automatisk justering (tipp-automatik) och robust metall-skärblad ingår
  • Idealisk för röjning av högt gräs och lättare snår

 Perfekta klippresultat för krävande trädgårdsägare och hobbyodlare: Detta är vad bensinröjsågarna från solo by AL-KO står för, våra robusta, mycket kraftfulla och high-end-enheter i affärsområdet "gräsklippning".

 

Bensindriven röjsåg solo by AL-KO 118 B – din starka hjälpare med cykelhandtag och axelrem

Klipp gräset oberoende, effektivt och enkelt: Bensinröjsåg solo by AL-KO 118 B övertygar som stark kompakt med perfekta klippresultat i god solo by AL-KO-kvalitet.
Tack vare låg vikt, EasyStart system, centrifugalkoppling, lätt hanterbart cykelgrepp med integrerade kontroller, bärrem för ryggvänligt arbete och den optimala balansen hos enheten, är det möjligt att arbeta i en naturlig arbetsställning. Dessutom är anordningen mycket lätt att underhålla, och byte av de båda skärhuvuden med robust metall-skärblad och trådhuvud (klippbredd 25 resp. 41 cm) går mycket snabbt.

Med den lite starkare motorn och en större bränsletank jämfört med den mindre modell 116 är solo by AL-KO 118 B din smidiga och effektiva assistent även i kontinuerlig användning. Deras uppgift är klippning och beskärning av oönskade buskar och framkomlighet genom lätt sly på stora ytor eller längre sträckor.

Tack vare professionell utrustning med cykelhandtag och bärrem är föringen av 118 B enkel och säker även vid längre klipparbeten.

 

Tekniska detaljer för solo by AL-KO 118 B

Med denna behändiga, endast 7,2 kg tunga röjsåg drar du nytta av en snabbt startande 0,9 kW 2-taktsmotor (32,6 cc) i senaste generation, en robust konstruktion, bekväma kontrollelement som hos stora enheter, såväl som mångsidighet och enkelt underhåll som hos alla solo by AL-KO-enheter.

Tack vare den bekväma och säkra styrningen av enheten med det ergonomiska cykelgreppet med integrerad, väl tillgängliga kontrollelement samt optimal balans och stabilitet hos enheten (aluminiumskaft med tjock godsstorlek), kan du också utföra längre klippning och trimning av gräsytor, i högt gräs eller lätt sly utan problem med en mild kroppshållning. Vidare erbjuder bärremmen med höftskydd en betydande avlastning under arbetet, ökar bärkomforten och stödjer dig i säker användning av röjsågen.

Den manövrerbara röjsågen erbjuder dig stor flexibilitet i bruk, eftersom den har två skärhuvuden inkluderade: en topp med ett robust 25 cm skärblad i metall och ett stort, skonsamt trådhuvud med 41 cm skärbredd. Med denna använder du tipp-automatiken för att enkelt anpassa den optimala trådlängden under drift (tippa enkelt med trimmerhuvudet på marken).

Effektiv gräsklippning på alla ytor. Oavsett batteritid, kabellängder och kabeltrassel – din fördel på stora gräsytor och i öppen terräng.

Köp solo by AL-KO 118 B & alternativen

solo by AL-KO 118 B kan köpas i vår webbshop eller hos en återförsäljare. Det är den perfekta produkten, om du letar efter en lätt, händig bensinröjsåg med stor komfort i handhavandet för din trädgård eller större ytor. För tillverkning av bensinblandningen rekommenderar vi självblandande AL-KO universell 2-taktsolja med låg rök (art.-nr 112896).

Om du letar efter en förmånlig instegsmodell, rekommenderar vi solo by AL-KO 116. Modellerna 130 H, 132 och 141 erbjuder ännu större motorprestanda vid låg vibration. solo by AL-KO 107 L-S är vår 5-i-1 multitalang med utbytbara verktyg.

.

Tekniska data

Klippbredd tråd (cm) 41.0
Nettovikt (kg) 7.2
Kategori Comfort
Axeldiameter (mm) 24.0
Framdrifts, typ Bensin
Garant. ljudeffekt LwA [db(A)] 116.0
Osäkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 5.0
Klippbredd kniv (cm) 25.0
Uppmätt ljudeffekt LwA [dB(A)] 111.0
Varumärke solo by AL-KO
Uppmätt ljudtryck LpA [dB (A)] 104.0
Vibrationsvärde ahw (m/s^2) 9.0
Bruksanvisningar Download 0 (0.00P)

Reservdelar

I översikten kan du se alla tillgängliga reservdelar till denna AL-KO trädgårdsmaskin. Med hjälp av artikelnumren kan du snabbt och enkelt beställa de reservdelar du behöver.