Bensinröjsåg solo by AL-KO 141

Artikelnummer: 127434
inkl. 25% moms, plus frakt
  • Kraftfull, vibrationsfattig röjsåg
  • Kraftfull 1,25 kW 2-taktsmotor med dekompressionsventil och centrifugalkoppling och EasyStart
  • Säkert, icke-tröttande styrning med justerbart cykelhandtag, komfortbärrem med höftskydd
  • Exakt och lätt framförd tack vare extra vibrationsskydd
  • Trådspole med automatisk justering (tipp-automatik) och robust metall-slyklinga ingår

Perfekta klippresultat för krävande trädgårdsägare och hobbyodlare: Detta är vad bensinröjsågarna från solo by AL-KO står för, våra robusta, mycket kraftfulla och high-end-enheter i affärsområdet "gräsklippning".

 

solo by AL-KO 141 – kraftpaket för ergonomiskt arbete

Klipp gräset som ett proffs oberoende, robust, effektivt och enkelt att handha: Bensinröjsågen solo by AL-KO 141 övertygar som allsidigt kraftpaket med perfekta klippresultat i erkänd solo by AL-KO-kvalitet. Den skapar ett snyggt resultat överallt där som gräsklippare når sina gränser på grund av sin storlek.
Tack särskilt enkelt EasyStart system, centrifugalkoppling, lätt hanterbart cykelgrepp med integrerade kontroller, bärrem för ryggvänligt arbete och den optimala balansen hos enheten, är det möjligt att arbeta i en naturlig arbetsställning. Dessutom är anordningen mycket lätt att underhålla, och förändringen av de båda skärhuvudena bundna – (ett hållbart metallknivblad och trimmerhuvud (skärbredd 25 och 41 cm) – går mycket snabbt.
Med den kraftfulla motorn med integrerat vibrationsskydd är solo by AL-KO 141 din arbetsvilliga assistent med stor användarvänlighet. Den ger extra komfort vid lågt belastande gräsklippning och röjning av höga gräs och den kraftfulla framkomligheten genom svår växtlighet – eller i hemmets trädgård.
Med extra vibrationsskydd och proffs-utrustning i form av cykelhandtag, som du anpassar individuellt till din kroppslängd, och den bekväma bärremmen, blir framföringen av röjsågen enkel och säker även vid utmanande gräsklippning.

 

Tekniska detaljer för solo by AL-KO 141

Med denna kraftfulla röjsågen drar du nytta av en kraftfull och samtidigt tystgående 1,2 kW 4-taktsmotor (40,2 cc) i senaste generation, som med en dekompressionsventil är extra lätt att starta. Den har en extra robust konstruktion, proffsiga kontrollelement som hos stora enheter, såväl som mångsidighet och enkelt underhåll som hos alla solo by AL-KO-enheter.
Tack vare den bekväma och säkra styrningen av enheten med det ergonomiska cykelgreppet med integrerad, väl tillgängliga kontrollelement samt optimal balans och stabilitet hos enheten (28 mm aluminiumskaft med extra tjockt gods), kan du också utföra utmanande klippning och trimning av gräsytor, högt gräs eller envis sly utan problem med en mild kroppshållning. Vidare erbjuder den dubbla bärsele och drivenheten med låg vibration dig en tydlig avlastning i arbetet, ökar bärkomforten och stödjer säker användning av röjsågen.
Röjsågen erbjuder stor flexibilitet i bruk, eftersom den har två skärhuvuden inkluderade: en topp med ett robust 25 cm slyklinga i metall och ett stort, skonsamt trådhuvud med 41 cm skärbredd. Med denna använder du tipp-automatiken för att enkelt anpassa den optimala trådlängden under drift (tippa enkelt med trimmerhuvudet på marken).
Med denna högpresterande enhet övervinner du utan ansträngning envis växtlighet och kommer fram effektivt och tidsbesparande även i svår terräng. Oavsett batteritid, kabellängder och kabeltrassel – din fördel på stora gräsytor och parker och i öppen terräng

.

Köp solo by AL-KO 141 och alternativen

solo by AL-KO 141 kan köpas i vår webbshop eller hos en återförsäljare. Den är den perfekta produkten om du letar efter en högpresterande röjsåg som är enkel att leda för en stor trädgård, utomhusanläggning eller stor öppen yta. För tillverkning av bensinblandningen rekommenderar vi självblandande AL-KO universell 2-taktsolja med låg rök (art.-nr 112896).
Om du letar efter en förmånlig instegsmodell, rekommenderar vi solo by AL-KO 116. Om du föredrar en naturligt tyst 4-taktsmotor med lätt tankning utan extra oljeblandning, är solo by AL-KO 130 H ditt alternativ. solo by AL-KO 107 L-S är vår 5-i-1 multitalang med utbytbara verktyg.

 

.

Tekniska data

Klippbredd tråd (cm) 41.0
Nettovikt (kg) 8.0
Bensintankvolym (l) 0.7
Osäkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 3.0
Cylindervolym (ccm) 40.2
Uppmätt ljudtryck LpA [dB (A)] 95.7
Klippbredd kniv (cm) 25.0
Delbart skaft Nej
Motortyp 2-Takt
Uppmätt ljudeffekt LwA [dB(A)] 110.0
Varumärke solo by AL-KO
Kategori Premium
Framdrifts, typ Bensin
Extra trådspole Nej
K-värde (m / s ^ 2) 1.5
Garant. ljudeffekt LwA [db(A)] 113.0
Varvtal/min. 7000.0
Axeldiameter (mm) 28.0
Tillbehör ingår 127234, 127240, 127252, 474645, 474646
Motoreffekt (hk) 1.7
Motor cylinderantal 1
Vibrationsvärde ahw (m/s^2) 8.2

Reservdelar

I översikten kan du se alla tillgängliga reservdelar till denna AL-KO trädgårdsmaskin. Med hjälp av artikelnumren kan du snabbt och enkelt beställa de reservdelar du behöver.