Dränkbar pump AL-KO DRAIN 20000 HD

Artikelnummer: 112836 Klar att skickas
inkl. 25% moms, plus frakt
  • Dränkbarapumpar, Toppmodell: avloppsvattenpump med 1.300 W effekt
  • Speciell impellerteknik för extrema krav
  • Universal vinkelanslutning och kombinationsnippel ingår
  • Optimalt korrosionsskydd och utförande i rostfritt stål ger lång livslängd
  • Kornstorlekar upp till 38 mm, flödet max. 20000 l/h, upp till 10 m lyfthöjd
  • Inte godkänt för dricksvatten

 

Den mycket kraftfulla, kompakta och tillförlitliga dränkbara pumpen för avloppsvatten AL-KO DRAIN 20000 HD i utförande med rostfritt stål, pumpar tack vare den stora inloppsöppningen också utan ansträngning vatten med smutspartiklar och svävande partiklar på upp till 38 mm kornstorlek.

 

Toppmodellen för extrema krav: Dränkbar pump för avloppsvatten DRAIN 20000 HD

Avloppsvattenpumpar används när höggradigt kontaminerade vätskor tas bort, ex.vis efter våldsamma översvämningar, i förorenade dammar eller cisterner eller när bygg gropar dräneras. Då måste smutspartiklar flyttas förutom vatten. Detta ökar belastningen avsevärt på både material och motorprestanda.

Bra, om det är en pump från AL-KO. Tack vare den speciella geometrin hos vortex-impellern klarar toppmodellen DRAIN 20000 HD utan problem även kraftigt förorenat vatten med 5 procent svävande fasta ämnen och kornstorlekar upp till 38 mm. Den stabila och robusta konstruktionen med 4-faldig tätningssats, användningen av icke-korrosiva material, den underhållsfria motorn och den specialbehandlade motoraxeln av Inox-stål garanterar en lång livslängd hos avloppsvattenpumpar från AL-KO. Den är även permanent skyddad mot rost tack vare pumphuset och motoraxeln i krom-nickelstål.

 

Tekniska detaljer hos avloppsvattenpumpen DRAIN 20000 HD

Avloppsvattenpumpen kan tack vare det praktiska inbyggda bärhandtaget och den 10 m långa strömkabeln och den låga vikten av endast omkring 8 kg användas för mobil eller stationär dränering - självklart även för klart vatten. Med sina kompakta dimensioner av 23,2 x 23,2 x 37,4 cm och det rostfria huset, samt den långlivade pumpmotorn, är den också högst lämplig som damm pump. Också utmärkt för att pumpa ur bygg gropar och avrinningsområden. Den övertygar också genom en stabil och robust konstruktion med multipel tätning med extra V-tätning. Den dränkbara pumpen AL-KO DRAIN 20000 HD klarar också större föroreningar i vattnet, för detta finns de extra stora insugsöppningarna. Både klara och smutsiga vätskor pumpas ut snabbt och säkert med en kornstorlek upp till 38 mm.

Med användning av den specialbehandlade motoraxeln, som är gjord av hållbart rostfritt Inox-stål, och krom-nickel-huset, uppnås en lång livslängd för denna praktiska hjälpare. Med sin kraftfulla effekt på 1300 W och flödet upp till 20000 l/h sker ur-pumpning och om-pumpning på nolltid. Den dränkbara pumpen AL-KO DRAIN 20000 HD är utrustad med en flottörbrytare och startar pumpningen automatiskt tack vare den automatiska nivåstyrningen. Den är utformad för nedsänkningsdjup upp till max. 7 m. Med en pumphöjd upp till 10 m kan även stora djup lätt hanteras. Pumputgången har en storlek på 2 tum, detta motsvarar ca 59,6 mm. Den 90° vinklade anslutningen har en universell anslutning, och med den bifogade kombinationsnippeln kan alla i handeln vanliga slangstorlekar anslutas.

Obs: Den dränkbara pumpen är inte godkänt för dricksvatten, utan endast för bruksvatten under 35°C. Likaså är den inte lämplig att användas i saltvatten, vatten med starka kemikalier eller sandigt vatten .

 

Köp avloppsvattenpumpen AL-KO DRAIN 20000 HD

Köp helt enkelt avloppsvattenpumpen AL-KO DRAIN 20000 HD i vår Online-Shop eller hitta en återförsäljare nära dig. Den dränkbara pumpen från AL-KO ger effektivt stöd vid dränering, om vattnet är mer förorenat och en mycket kraftfull vattenpump med extra korrosionsskydd behövs.

Söker du fortfarande efter alternativ? Hos oss hittar du många andra dränkbara pumpar för avloppsvatten med andra effektnivåer, såsom den dränkbara pumpen för avloppsvatten AL-KO DRAIN 10000 Inox Comfort eller den dränkbara pumpen för avloppsvatten AL-KO DRAIN 15000 Inox Comfort.

Tekniska data

Diameter tryckledning G 2" (59,61 mm)
Pumphjul 1 läge
Varumärke AL-KO
Motorprestanda (W) 1300.0
Bruttovikt (kg) 11.2
Nettovikt (kg) 8.0
Max. tryckhöjd (m) 10.0
Max. partikelstorlek (mm) 38.0
Kategori Premium
Max. nedsänkningsdjup (m) 7.0
Max. flödesmängd v/10 m (l/t) 0.0
Max. flödesmängd l/t 0.0
Kabellängd (m) 10.0
Tillbehör ingår WINKELANSCHLUSSSTÜCK
Plansugning till (mm) 45.0
Bruksanvisningar Download 0 (0.00P)

Reservdelar

I översikten kan du se alla tillgängliga reservdelar till denna AL-KO trädgårdsmaskin. Med hjälp av artikelnumren kan du snabbt och enkelt beställa de reservdelar du behöver.