Hydroforpump AL-KO HW 3000 Inox Classic

Artikelnummer: 112846 Klar att skickas
inkl. 25% moms, plus frakt
  • Hydroforpump, Självsugande hydrofor, enkelt att installera
  • Klar att använda med komplett utrustning inklusive tryckmätare, tryckbrytare och anslutningskabel
  • Hållbar med underhållsfri, robust motor med belastningsskydd mot överhettning
  • Litet utrymmesbehov på grund av platsbesparande och kompakt design
  • Pumphus av rostfritt stål
  • Inte godkänt för dricksvatten

Hydrofor AL-KO HW 3000 Inox Classic hjälper till med effektivt och mångsidigt bruk av regn eller brunnsvatten i hemmet och i trädgården.

 

Hydroforen AL-KO HW 3000 Inox Classic

Men tillförlitlig bruk av regnvatten / brunnsvatten är lättare än någonsin tack vare hydroforen från AL-KO. Med vår hydrofor kan du tack vare den intelligenta elektroniken, den hållbara pumpmekanismen och den trycksatta vattenbehållaren med 17 liter mellanlagring, på ett tillförlitligt sätt vattna din trädgård, eller till och med använda vattnet för toalettspolning, tvätt och dusch. Hydrofor AL-KO HW 3000 Inox Classic är vår instegsmodell till lågt pris med ett pumphuvud i rostfritt stål och erbjuder automatisk vattenförsörjning.

 

Tekniska detaljer för AL-KO HW 3000 Inox Classic

Med sin uppfordringshöjd på upp till 35 meter och en maximal självsugningshöjd på upp till 8 meter vid ett tryck på 3,5 bar, kan hydroforen användas mycket flexibelt. Vare sig från en reservoar ovan jord, regntunnan eller en djup brunn – den omedelbart insatsberedda pumpen med ett flöde på upp till 3100 l/h kan övertyga i varje situation. Tack vare det konstanta trycket kan AL-KO-hydroforen med en kraftfull 1-stegs 650-Watt motor användas tillförlitligt och flexibelt.

Hydroforen har en hög effektivitet och arbetar effektivt och energibesparande. Permanent installerad i huset eller källaren levererar AL-KO HW 3000 Inox Classic hydroforen inte bara konstant tryck, utan går också igång automatiskt när vattenflödet slås på. Den är också mycket tyst med ett högsta bullerutsläpp på 76 decibel.

Det effektiva insugningssystemet hos hydroforen AL-KO HWA 4000 Comfort ser till att det nödvändiga vattnet transporteras snabbt genom vattenslangen även över långa avstånd. På detta sätt är pumpen klar för användning på mycket kort tid. Anslutningarna för slangarna motsvarar den vanliga standardstorleken på 1 tum, så att redan befintlig bevattningsutrustning lätt kan kombineras med AL-KO-hydroforen.

Obs: Hydroforen är inte godkänt för dricksvatten, utan endast för bruksvatten.

 

Köp AL-KO HW 3000 Inox Classic

Köp helt enkelt hydroforen AL-KO HW 3000 Inox Classic i vår webbutik eller hitta en återförsäljare nära dig. AL-KO-hydroforen är den perfekta modellen för insteg i en värld av automatiserad bruksvattenförsörjning med expansionstank.

Söker du fortfarande efter alternativ? Hos oss hittar du andra hydroforer med andra funktioner som hydroforen AL-KO HW 3000 Classic eller AL-KO HW 3500 Inox Classic 

Tekniska data

Max. tryck (bar) 2.8
Stopptryck (bar) 2.8
Garant. ljudeffekt LwA [db(A)] 76.0
Uppmätt ljudeffekt LwA [dB(A)] 74.0
Pumphjul 1 läge
Fitlernyckel Nej
Tryckomkopplare Mekanisk
Bruttovikt (kg) 13.3
Nettovikt (kg) 10.8
Kategori Easy
Diameter sugslang G 1" (33,3 mm)
Diameter tryckledning G 1" (33,3 mm)
Max. flödesmängd v/35 m (l/t) 0.0
Trycktank volym (l) 17.0
Motorprestanda (W) 650.0
Max. tryckhöjd (m) 35.0
Max. insugningshöjd (m) 8.0
Torrkörningsskydd Nej
Manometer Manometer
Varumärke AL-KO
Filter Nej
Max. flödesmängd l/t 0.0
Starttryck (bar) 1.5
Bruksanvisningar Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)

Reservdelar

I översikten kan du se alla tillgängliga reservdelar till denna AL-KO trädgårdsmaskin. Med hjälp av artikelnumren kan du snabbt och enkelt beställa de reservdelar du behöver.