Hydroforpump AL-KO HW 5000 FMS Premium

Artikelnummer: 112851 Klar att skickas
inkl. 25% moms, plus frakt
  • Höga tryckprestanda – tack vare Eco-Mode ekonomisk drift
  • Klar att använda med komplett utrustning inklusive tryckmätare, tryckbrytare och anslutningskabel
  • Hållbar med underhållsfri, robust motor med belastningsskydd mot överhettning
  • Litet utrymmesbehov på grund av platsbesparande och kompakt design
  • Alla vattenbärande delar är gjorda av oxidations- och korrosionsbeständigt material
  • Inte godkänt för dricksvatten

Hydroforen passar bäst för transport av regnvatten från brunnar och cisterner, för vattenförsörjning i huset, innergården och trädgården, och för att öka trycket i det befintliga vattennätet.

 

Hydroforen HW 5000 FMS Premium: Testad och befunnits vara "mycket bra"

AL-KO HW 5000 FMS Premium är en högklassig maskin: Därför har den fått ett mycket bra betyg på 1,4 i testet hos tidningen Heimwerker Praxis (utgåva 1/2013). Framför allt lovordades det förstklassiga utförandet, prestandan vid sug och transport av bruksvatten, och den snabba uppbyggnaden av vattentrycket. Testarna uppskattade också användarvänligheten och möjligheten att intuitivt kunna göra individuella inställningar på displayen. Således satsar du med denna hydrofor på högsta kvalitet, med vilken du långsiktigt kan använda bruksvatten i trädgården och hushållet på ett miljövänligt sätt.

 

Tekniska detaljer för AL-KO HW 5000 FMS Premium:

Med sin uppfordringshöjd på upp till 50 meter och en maximal självsugningshöjd på upp till 8 meter vid ett tryck på 5,0 bar, kan hydroforen användas mycket flexibelt. Tack vare det höga trycket kan AL-KO-hydroforen med sin mycket kraftfulla 1-stegs drivenhet hos pumpen och 1300-Watt motorn användas tillförlitligt och flexibelt. Det patenterade, lätta att rengöra integrerade XXL-förfiltret skyddar optimalt mot föroreningar i pumpens inre.

Förfilterhuset kan snabbt och enkelt lossas med den medföljande filternyckeln. Så sparar du tid i underhållet och håller pumpen i god skick för att fungera effektivt.

Så sparar du tid i underhållet och håller pumpen i god skick för att fungera effektivt. Flow-Measurement-System mäter ständigt flödeshastigheten, och det integrerade torrkörningsskyddet ger en lång livslängd. När vattnet försvinner stoppas pumpen omedelbart – så att pumpen inte körs het. Permanent installerad i huset eller källaren levererar AL-KO HW 5000 FMS Premium inte bara konstant tryck, utan går också igång automatiskt när vattenflödet slås på. Den är också tyst med ett högsta bullerutsläpp på 81 decibel.

Anslutningarna för slangarna motsvarar den vanliga standardstorleken på 1 tum, så att redan befintlig bevattningsutrustning lätt kan kombineras med AL-KO-hydroforen.

Obs: Hydroforen är inte godkänt för dricksvatten, utan endast för bruksvatten.

 

Köp AL-KO HW 5000 FMS Premium

Köp helt enkelt AL-KO HW 5000 FMS Premium i vår webbutik eller hitta en återförsäljare nära dig. AL-KO-hydroforen möjliggör automatiserad bruksvattenförsörjning med topputrustning.

Söker du fortfarande efter alternativ? Hos oss hittar du andra premiumhydroforer med andra utrustningsdetaljer som AL-KO HW 6000 FMS Premium eller hydroforerna i Comfort- eller Classic-serien.

.

Tekniska data

Nettovikt (kg) 17.5
Max. tryck (bar) 3.8
Stopptryck (bar) 3.8
Max. flödesmängd l/t 0.0
Bruttovikt (kg) 20.5
Motorprestanda (W) 1300.0
Trycktank volym (l) 20.0
Garant. ljudeffekt LwA [db(A)] 78.0
Max. tryckhöjd (m) 50.0
Starttryck (bar) 2.0
Uppmätt ljudeffekt LwA [dB(A)] 76.0
Max. insugningshöjd (m) 8.0
Bruksanvisningar Download 0 (0.00P)

Reservdelar

I översikten kan du se alla tillgängliga reservdelar till denna AL-KO trädgårdsmaskin. Med hjälp av artikelnumren kan du snabbt och enkelt beställa de reservdelar du behöver.