Pumpautomat AL-KO HWA 3600

Artikelnummer: 113799 Klar att skickas
inkl. 25% moms, plus frakt

Köps ofta tillsammans med ...

2 159,00 kr *
Denna produkten

Totalpris för alla produkter

2 774,00 kr *

  • Pumpar upp till 3 600 liter per timme
  • Integrerat XXL-filter för optimalt skydd mot smuts
  • Integrerat torrkörningsskydd
  • Venturi system
  • Energieffektiv och självsugande

Pumpautomaten AL-KO HWA 3600 är den elektroniskt styrda lösningen i en klass för sig själv. Till bevattning av gräsmattor och blomsterrabatter eller för drift av sprinklers och trädgårdsduschar med konstant tryck.

Pumpautomat AL-KO HWA 3600

Den som föredrar att regelbundet vattna sin trädgård med regn- eller brunnsvatten och inte alltid vill slå en vattenpump på och av, köper en pumpautomat. AL-KO HWA 3600 är kopplingen mellan regnvattentunnan och konsumenten när det gäller trädgårdsbevattning. Många pumpautomater används intensivt, särskilt på sommaren: AL-KO-pumpar fokuserar på hållbar pumpmekanik, som i samband med den sofistikerade kontrollen garanterar permanent trädgårdsbevattning. AL-KO HWA 3600 erbjuder automatisk vattentillförsel med konstant tryck.

Tekniska detaljer hos AL-KO HWA 3600

Den intelligenta elektroniska styrningen Automatic Control övervakar driften av pumpautomaten permanent och säkerställer därmed en energibesparande drift vid absolut konstant tryck och optimalt skydd mot torrkörning. När vattnet försvinner stoppar pumpen omedelbart - så att den inte blir varm.

AL-KO HWA 3600 har en transporthöjd upp till 38 m och en maximal sughöjd på 8 m, vilket gör pumpautomaten mycket flexibel att använda. Oavsett om det är från en behållare över marken, regnfat eller djup brunn - pumpen är omedelbart redo för drift med en pumpeffekt upp till 3 600 l/t och 1-stegs 850 W motor. För att förhindra skador hos pumpautomaten från AL-KO HWA 3600 orsakade av grova föroreningar och oberoende av vattenkvalitén, har den ett effektivt och stort XXL-filter som är lätt att rengöra och kan användas länge.

Det effektiva insugningssystemet hos pumpautomaten AL-KO HWA 3600 ser till att det nödvändiga vattnet även över långa avstånd transporteras snabbt genom vattenslangen. På detta sätt är pumpen klar för användning på mycket kort tid. Obs: Pumpautomaten är inte godkänt för dricksvatten.

Köp AL-KO HWA 3600 eller en av våra andra modeller

Köp helt enkelt pumpautomaten AL-KO HWA 4000 Comfort i vår webbshop, eller hitta en återförsäljare nära dig. AL-KO pumpautomat är den perfekta modellen för att gå in i en värld av automatiserad vattenförsörjning. Letar du efter en pumpautomat med möjlighet till en transportvolym på 4 000 l/t rekommenderar vi AL-KO HWA 4000 Comfort.

Tekniska data

Tillbehör ingår NEIN
Nettovikt (kg) 8.1
Max. flödesmängd l/t 0.0
Motorprestanda (W) 850.0
Max. tryckhöjd (m) 38.0
Tryckomkopplare Elektronisk
Garant. ljudeffekt LwA [db(A)] 76.0
Manometer Ingen
Fitlernyckel Nej
Max. insugningshöjd (m) 8.0
Diameter tryckledning G 1" (33,3 mm)
Varumärke AL-KO
Uppmätt ljudeffekt LwA [dB(A)] 74.0
Pumphjul 1 läge
Filter Ja
Max. tryck (bar) 3.8
Kategori Easy
Bruttovikt (kg) 9.0
Diameter sugslang G 1" (33,3 mm)
Bruksanvisningar Download 0 (0.00P)
CE-deklarationer Download 0 (0.00P)

Reservdelar

I översikten kan du se alla tillgängliga reservdelar till denna AL-KO trädgårdsmaskin. Med hjälp av artikelnumren kan du snabbt och enkelt beställa de reservdelar du behöver.