Pumpautomat AL-KO HWA 4000 Comfort

Artikelnummer: 113139 Klar att skickas
inkl. 25% moms, plus frakt
  • Pumpautomat, Insteget i automatisk hydroforpump i hus och trädgård
  • Tillförlitlig, tyst drift
  • Pumpar med låga krav på underhåll och konstant vattentryck, inkl. torrkörningsskydd
  • Enkel drifttagning tack vare det integrerade XXL-filtret och backventil
  • Vattenledande delar tillverkade av mässing och rostfritt stål
  • Inte godkänt för dricksvatten

Köps ofta tillsammans med ...

3 149,00 kr *
Denna produkten

Totalpris för alla produkter

3 764,00 kr *

 

Pumpautomaten HWA 4000 Comfort är den elektroniskt styrda instegslösningen för bevattning av gräsmatta och rabatter eller för drift av sprinkler eller trädgårdsduschar vid konstant tryck.

 

Pumpautomater - kompakta och kraftfulla

Den som föredrar att regelbundet vattna sin trädgård med regn- eller brunnsvatten och inte alltid vill slå en vattenpump på och av, köper en pumpautomat. Pumpautomaten från AL-KO är länken mellan cistern/regntunna och konsumenter, såsom bevattningen av trädgården. Om du exempelvis slår på trädgårdsdusch sker ett tryckfall i ledningen. Den intelligenta elektroniska styrningen Automatic Control svarar och pumpen slås på.

Många pumpautomater används intensivt, särskilt på sommaren: Med maskiner från AL-KO satsar du på en hållbara pumpmekanism, som tillsammans med den sofistikerade styrningen ger en stadig bevattning av trädgården.

Pumpautomaten AL-KO HWA 4000 Comfort är vår billiga instegsmodell och erbjuder automatisk vattentillförsel vid konstant tryck.

 

 

Tekniska detaljer hos pumpautomaten AL-KO HWA 4000 Comfort

Den intelligenta elektroniska styrningen Automatic Control övervakar driften av pumpautomaten permanent och säkerställer därmed en energibesparande drift vid absolut konstant tryck och optimalt skydd mot torrkörning. När vattnet försvinner stoppas pumpen omedelbart - så att pumpen inte körs het. Beslagen för inloppet och utloppet är av mässing, de vattenbärande delarna i pumphydrauliken är tillverkade av rostfritt material. Och vad många också uppskattar vid driften av pumpautomater: Maskinerna har extremt låga krav på underhåll och är extremt tysta.

På grund av lyfthöjden på upp till max. 45 m och den maximala självsugande höjden av 8 m kan pumpautomaten användas variabelt. Vare sig från en reservoar ovan jord, regntunnan eller en djup brunn - den omedelbart insatsberedda pumpen med ett flöde på upp till 4000 l/h kan övertyga i varje situation. För att förhindra skador hos pumpautomaten från AL-KO HWA 4000 Comfort orsakade av grova föroreningar, och oberoende av vattenkvalitén, har den ett effektivt och stort XXL-filter som är lätt att rengöra och kan användas länge. För att ta bort filtret använder du den medföljande filternyckel - snabbt och enkelt. Så sparar du tid i underhållet och håller pumpen i god skick för att fungera effektivt.

Det effektiva insugningssystemet hos pumpautomaten AL-KO HWA 4000 Comfort ser till att det nödvändiga vattnet även över långa avstånd transporteras snabbt genom vattenslangen. På detta sätt är pumpen klar för användning på mycket kort tid. Anslutningarna för slangarna motsvarar den vanliga standardstorleken på 1 tum, så att redan befintligt material lätt kan kombineras med AL-KO-pumpautomaten.

Obs: Pumpautomaten är inte godkänt för dricksvatten, utan endast för bruksvatten.

 

Köp pumpautomaten AL-KO HWA 4000 Comfort

Köp helt enkelt pumpautomaten AL-KO HWA 4000 Comfort i vår Online-Shop eller hitta en återförsäljare nära dig. Pumpautomaten AL-KO HWA 4000 Comfort är den perfekta instegsmodellen i världen av automatiserad vattenförsörjning.

Söker du fortfarande efter alternativ? Hos oss hittar du pumpautomater med högre effektnivåer, såsom pumpautomaten AL-KO HWA 4500 Comfort eller pumpautomaten AL-KO HWA 6000/5 Premium.

.

Tekniska data

Tillbehör ingår WINKELANSCHLUSSSTÜCK
Diameter tryckledning G 1" (33,3 mm)
Max. flödesmängd l/t 0.0
Fitlernyckel Ja
Garant. ljudeffekt LwA [db(A)] 78.0
Varumärke AL-KO
Max. insugningshöjd (m) 8.0
Nettovikt (kg) 11.5
Motorprestanda (W) 1000.0
Filter Ja
Tryckomkopplare Elektronisk
Pumphjul 1 läge
Uppmätt ljudeffekt LwA [dB(A)] 74.0
Diameter sugslang G 1" (33,3 mm)
Manometer LCD-Display
Max. tryckhöjd (m) 45.0
Kategori Comfort
Max. tryck (bar) 4.5
Bruksanvisningar Download 0 (0.00P)

Reservdelar

I översikten kan du se alla tillgängliga reservdelar till denna AL-KO trädgårdsmaskin. Med hjälp av artikelnumren kan du snabbt och enkelt beställa de reservdelar du behöver.