Förfilter för hydroforer 250/1" för vattenverk för hushåll

Artikelnummer: 113721 Klar att skickas
inkl. 25% moms, plus Frakt
  • Skyddar hushållets vattenverk från sand och annat partikelformigt material
  • Effektivt skydd för pumpen
  • Minimerar slitage och störningar
  • Silinsats av tvättbar plast
  • inkl. 2 x gängad nippel 1/1 tum; 1 x gängad nippel 1/¾ tum

Detta förfilter skyddar det inre hos ditt vattenverk för hushåll från skador orsakade av smuts och kan lätt skruvas på i efterhand.

 

Detta förfilter förlänger livslängden hos ditt vattenverk för hushållets. Det skyddar din pump effektivt mot slitage orsakat av grov kontaminering med sand och andra större partiklar. Det är bäst att beställa förfiltret samtidigt med ditt köp av vattenverket för hushållet. Det är lämpligt för nästan alla vattenverk för hushåll. Tack vare de medföljande anslutningsdelarna i olika storlekar monteras den snabbt. Som originalreservdel passar förfiltret exakt och levereras med två tätningsringar. Dessutom är det lätt att tvätta och mycket slitstarkt även i kontinuerlig drift. Särskilt praktiskt: Filtret är transparent, så att man snabbt kan upptäcka främmande föremål och skräp och ta bort dessa.

 

Köp förfiltret AL-KO 250/1 tum för vattenverk för hushåll

Köp förfilter AL-KO 250/1 tum för vattenverk för hushåll nu enkelt i vår Online-Shop. Hos oss hittar du fler tillbehör och reservdelar för din trädgårdspump, din vattenpump, ditt vattenverk för hushållet, din pumpautomat eller din dränkbara pump.

Tekniska data

Varumärke AL-KO
details