Betalningsmetoder

Du kan betala på flera olika sätt. 

Vi är medvetna om Internetsäkerhet och säkrar dina data under beställningsprocessen via SSL. Vi sparar inte kreditkortsuppgifter, men sänder dem via SSL till vår betaltjänst.


Förskottsbetalning

Du kan också välja att förbetala din beställning. När vi har registrerat din insättning, skickar vi din beställning.


Ange beställningsnr. vid betalning. 


PayPal

PayPal erbjuder enkla, snabba och säkra betalningar på Internet. När du väljer PayPal som ett betalningsalternativ, bekräfta din betalning med det skapade användarnamnet och lösenordet. Med endast två tryck slutför du din beställning. Har du ännu inte ett PayPal-konto? Här kan du skapa ett gratis konto..


Betalkort (Master Card/VISA)

Mastercard och Visa erbjuder som säkerhet för online kreditkort transaktions verifiering. Hos Master Card heter denna tjänst Secure Code och hos Visa 3-D Secure. Med denna verifieringsmetod minskar risken för bedrägeri och utebliven betalning på grund av kortbedrägerier. Genom att begära en personlig säkerhetskod kontrolleras om transaktionen är genomförd av den rättmätige kortinnehavaren. När du betalar kommer ett fönster fram direkt från den aktuella banken. Kortinnhavaren knappar sin personliga kod och identifierar sig därmed som den rättmätiga kortinnehavaren. Det motsvarar att slå sin PIN-kod i en uttagsautomat. Beloppet blir draget på ditt kredittkort vid kjöpets avslut. Du kan få ytterligera information genom att trycka på loggan.