Robotgräsklipparen solo by AL-KO Robolinho® 700 W

Artikelnummer: 127569 Klar att skickas
inkl. 25% moms, plus frakt
  • Till gräsmattor upp till 700 m ²
  • Kan knappt höras med högst 60 dB (A)
  • Klarar stigningar på upp till 45 % och passager ner till 60 cm
  • Enkel användning med AL-KO inTOUCH-app via WiFi
  • Säkerhetssensorer skyddar mot skador och stöld
  • Bioklippningen ger ett perfekt klippresultat 
  • Enkel steglös inställning av klipphöjden med en vridknapp
  • Knivarna är vändbara och har därför 4 gånger livslängd
  • 3 valfria startpunkter säkerställer en effektiv täckning av hela klippområdet
  • Lätt att installera

Köps ofta tillsammans med ...

9 995,00 kr
Denna produkten

Totalpris för alla produkter

12 167,00 kr *

Liten, kompakt och flexibel. Robolinho® 700 W tar hand om din gräsmatta helt automatisk. Njut fritiden medan robotgräsklipparen med intelligent Smart Garden anslutning effektivt klipper din gräsmatta.

WiFi anslutning: Med den nya appstyrda Robolinho® robotgräsklipparen ger intelligent vård av gräsmattan och Smart Garden en verklighet. Robolinho W-modellerna kan anslutas till din WiFi med inTOUCH-appen på din smartphone.

 

Klippmästaren med Smart Garden anslutning – robotgräsklipparen solo by AL-KO Robolinho® 700 W

Robolinho® 700 W har utvecklats av våra ingenjörer i Tyskland och tillverkas av våra specialister i Österrike. Komponenter med lång livslängd och enastående teknologi gör Robolinho® till en pålitlig följeslagare och hjälper med det dagliga underhållet av gräsmattan i din trädgård. Robotgräsklipparen är otroligt lätt att installera och både laddningsstationen och Smart Garden anslutningen är snabba att använda. Vår sofistikerade programvara och vår intuitiva funktion gör det enkelt att ta hand om gräsmattan när och var du vill.

Tekniska detaljer för solo by AL-KO Robolinho® 700 W robotgräsklippare

Intelligent vård av gräsmattan och Smart Garden är en verklighet med Robolinho® 700 W: Tack vare den installerade hårdvaran är WiFi-anslutning via AL-KO inTOUCH-appen problemfri. Med denna robotgräsklippare är du garanterad enkel, tyst och utsläppsfri drift på grund av det starka och hållbara 2,5 Ah / 20 V litiumjonbatteriet. Det innebär att robotgräsklipparen inte stör grannarna och kan därför även köra på söndagar och helgdagar samt nattetid. Den speciellt utvecklade sensorteknologin kombinerat med en klippbredd på 22 cm säkerställer effektiv gräsvård på ytor upp till 700 m ². Hinder som träd eller stigningar på upp till 45 % är lätta att hantera.

Klipphöjden är inställd steglöst från 25 till 55 mm, så du kan justera höjden på gräset enligt dina personliga önskemål. DCS (Double Cut system) som är utvecklat av AL-KO, garanterar perfekt klippning och det klippta gräset finhackas i chassit och återförs till gräsmattan som naturligt gödsel. Robotgräsklipparens pålitliga säkerhetsteknologi ger maximal säkerhet för människor och djur, samt skyddar mot stöld. Observera: När du köper vår solo by AL-KO robotgräsklippare ingår inte begränslningskabel och märlor.

Köp solo by AL-KO Robolinho® 700 W eller en av våra andra modeller

Köp robotgräsklipparen Robolinho® 700 W här i vår webshop eller hitta en återförsäljare i ditt område. En komplett installation via en av våra utvalda återförsäljare är också möjligt. Robolinho® 700 W är det miljövänliga valet för att vårda gräsmattan. Har du en gräsmatta på upp till 1200 m²? Då rekommenderar vi solo by AL-KO Robolinho® 1200 W.

Tekniska data

Tillbehör ingår 119461
Klipphöjd min/max. I mm 22.0
Klipphöjdsinsällning Manuellt
Uppmätt ljudeffekt LwA [dB(A)] 56.0
WiFi-anslutning AL-KO Connect WiFi
Batteriets driftstid (min) 60.0
Garant. ljudeffekt LwA [db(A)] 60.0
Kategori Premium
Batteriets laddningstid (min) 50.0
GT_SMART_PARTNER_INTEGRATIONEN 002, 003
Arbetsområde upp till m2 0.0
Batterikapacitet (Ah) 2.5
Antal knivar 2.0
Varumärke solo by AL-KO
Max. stigning (%) 45.0
Regnsensor Ja
Antal startpunkter 3.0
Batterispänning (V) 18.0
Klippbredd (cm) 22.0
Bruksanvisningar Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)
CE-deklarationer Download 0 (0.00P)
Säkerhetsdatablad Download 0 (0.00P)

Reservdelar

I översikten kan du se alla tillgängliga reservdelar till denna AL-KO trädgårdsmaskin. Med hjälp av artikelnumren kan du snabbt och enkelt beställa de reservdelar du behöver.
Önskelista
details